Share

Som constructors creatius

Dissenyem i gestionem tot tipus de construccions i obres amb la màxima qualitat i eficiència per als nostres clients.

Filosofia

El nostre objectiu és crear un habitatge diferent, on el client tingui noves sensacions. Busquem una casa fluïda sense espais morts, on cada racó sigui important. Cuidem molt els detalls del Disseny, la il·luminació, les noves tecnologies, els contrastos dels materials i la connexió dels espais, tant entre ells­ mateixos com amb l’exterior.

Ens podem encarregar des de la recerca del terreny ideal per a cada client, el disseny, l’obtenció de llicències necessàries, fins a tota la fase de construcció.

Oferim als nostres clients la possibilitat de veure casa seva completament acabada abans de començar, per mitjà  d’uns renders amb gran realisme, per tal que el client no tingui cap sorpresa.

Sense dubte, una eina importantí­ssima per tal de provar diferents opcions d’acabats, volumetria i disseny tant d’exteriors com de la decoració interior.

Instal·lacions i manteniments

Oferim: professionalitat i responsabilitat en tot tipus d’instl·lacions, a un cost ajustat, feu confiança a la nostra experiència sabem com millorar i rendibilitzar els serveis de construcció i manteniment, amb les màximes garanties per als nostres clients.